"Kérjétek az aratás urát, küldjön munkásokat aratásába..."

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, hogy együtt imádkozzunk minden hónap harmadik keddjén papjainkért, papi hivatásokért.
A szándék fontosságát valószínűleg nem szükséges külön hangsúlyozni, hiszen mindenki számára ismeretes, hogy Magyarország milyen súlyos paphiánnyal küzd, és papjaink mennyire túl vannak terhelve. Ezért szeretettel kérjük testvéreinket, ha lehetőségük van részt venni ezeken az alkalmakon, csatlakozzanak hozzánk, hogy minél többen tudjunk együtt imádkozni erre a szándékra.

Egy alkalom hossza kb. egy óra: ének és ima meghatározott formában.
/Helyszín: Szűz Mária Szeplőtelen Szíve római katolikus templom 1213 Bp. Szent István út 216./

Ha van rá mód, terjesszük ennek a kezdeményezésnek a hírét, minél szélesebb körben!

Figyelmüket megköszönve, szeretettel: a csepeli Szeretetláng Cursillós csoport


Prohászka Imaszövetség

"Tudjuk, hogy sok a teendőnk a hivatások ébresztésében, sok feladat hárul ránk, hogy értővé, nyitottá és hallóvá segítsük alakítani a fiatalok szívét és lelkét, hogy befogadhassák az Úr szavát, és a hívó szóra nagyvonalúan, követve a bibliai példákat, igennel feleljenek. Mindent készek vagyunk megtenni, hogy növekedjen az Isten népét szolgáló papok és szerzetesek száma. De tudjuk azt is, hogy minden hivatás valójában titok. Halljuk az Úr felszólítását is: "Kérjétek az aratás urát, küldjön munkásokat aratásába!". Az Úr szavát hallva lelkünkben arra az elhatározásra jutottunk, hogy e sorokkal egy imaszövetséget hozzunk létre, melynek célja buzgó és folyamatos, napi ima hivatások kiesdéséért."

Tovább a Prohászka Imaszövetség oldalára
Miért legyek tag?
Linkek, letölthető anyagok

 

Királyerdei templomunk - A Csepel-Királyerdei Szűz Mária Szeplőtelen Szíve római katolikus plébániatemplom oldala © 2012- Minden jog fenntartva